Zet in op sales

Maak je leden warm met de eerste zonnestralen!

Dit is het moment om je leden warm te maken. Die zonnestralen hebben jouw werk gedaan.

Mensen bewust maken van het feit dat de winterkleding waarin ze zich konden verstoppen uit moeten doen. Dat betekend voor de meeste mensen WERK AAN DE WINKEL

Laat dat nou net jouw expertise zijn, jij kunt ze helpen met zowel fysiek als de mindset. En nog veel belangrijker de juiste weg en het proces naar een gezondere leefstijl.

Dit is je kans! Mits je een e-maillijst hebt opgebouwd afgelopen maanden. Mits je telefoonnummers hebt verzameld. Het moment om ze nu in te zetten waar ze voor bedoeld zijn. Potentiële leden warm maken.

Weet je hoe tof het is als iemand je opbelt en verbinding met je maakt. Echt naar je luistert omdat die Proffesional je ook nog tips kan geven en je aan het denken zet. Hoe tof? en jij doet het niet. Gelukkig geef ik jou nu een schop onder je kont. Net zoals jij zou doen bij jouw leden.

Schrijf een goede mail over de gevolgen van niet bewegen. Zet ze aan het denken en vergeet die call-to- action niet in je mail. Dit is de knop waar ze direct een persoonlijke afspraak bij je kunnen maken.

Lieve EMS- studio eigenaar, Lieve Personal Trainer dit is jouw schop onder je kont! Als je met je handen in het haar zit en niet weet wat je moet schrijven. Kopieer een goede mail en bedank die gene daarvoor, zodat je karma positief gestemd blijft ?

Go, go, go!!!

sales coaching personal trainer ems-studio

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *